1. 下载APP
  2. 购物车
  3. 登陆|
  4. 注册
首页导航
预报名入口
各地考办
购物车
我的

【纯干货】自考本科英语二历年真题-阅读判断(含答案)

  复习考试,无论是什么考试,研究真题都是很重要的一个环节,自考尤甚,今天给大家带来了【纯干货】自考本科英语二历年真题-阅读判断(含答案),希望对您备考2020年自学考试更能达到事半功倍的效果。


  第一部分:阅读判断(第1~l0题,每题l分,共10分)


  下面的短文后列出了l0个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断:如果该旬提


  供的是正确信息,选择A;如果该句提供的是错误信息,选择8;如果该旬的信息文中没有提及,选择C。在答题卡相应位置上将答案选项涂黑。


  Black Friday


  Everyone likes to shop for gifts forthe holiday season, but few people know the history of holiday shopping. Whilepeople have heard of Black Friday; most do not know its origins. Black Fridayis the day after Thanksgiving (感恩节).On this day most retail stores open their doors very early一some as early as 4 am. In addition,they provide their customers with great discounts on products. With this in mind, it is clear tosee why so many shoppers buy many of their Christmas gifts on Black Friday.


  Black Friday is not as ok! as manypeople think. In fact, it is believed that the first Black. Friday was held inthe 1970s in the USA. It was a day when stores decided to mark the start of theholiday season In order to draw more customers, theyoffered great discounts. All products sold very well. This large success resulted in the name BlackFriday, it was so named because the stores were "in the black". This financial term means the stoicsmade a lot of money. However, it was not until around 2002 that Black Fridayreally started to gain in popularity. Todayin the USA, countless advertisers proudly announce their Black Friday sales.They hope to attract shoppers into their stores.


  Black Friday is a day when manyshoppers in the USA go out and buy gifts, even though  Christmas Eve is still a more popular day to shop. Thanks to the Internet, it is now possibleto get some excellent Black Friday deals online. So if you don't want to get to the stores by 4 am, this is the perfect way to still get items at reduced prices.


  1.     Many people know the history of BlackFriday.        ?


  A.True    B. False    C. Not Given


  2.     Most stores open their doors for businessvery early on Black Friday.


  A.True    B. False    C. Not Given


  3.     Customers get better service on BlackFriday.


  A.True    B. False    C. Not Given


  4.     Black Friday started in the USA.


  A.True    B. False    C. Not       Given


  5.     The holiday season ends on Black Friday.


  A.True    B. False    C. Not       Given


  6.     "In the black" is a financialterm.


  A.True    B. False    C. Not       Given


  7.     Black Friday is no longer popular.


  A.True    B. False    C. Not       Given


  S.People like to shop online on Christmas Eve.


  A.True    B. False    C. Not       Given


  9.     It is possible to get Black Friday discountonline.


  A.True    B. False    C. Not       Given


  10.   Things are sold at their lowest prices at 4am.


  A.True    B. False    C Not        Given


参考答案:


  1.B     2. A   3.C     4. A        5.B  6. A      7. B        8. C    9.A     10. C

   

相关链接:


全国各地区|2020年8月自考网上准考证打印时间公布,准考证打印入口汇总


2020年八月份的自考需要打卡健康码吗?需要做核酸检测吗?


教育部通知2020上半年自考考试时间:8月1日至2日


全国各省2020年10月(下半年)自考网上报名时间_报考入口汇总


专接本与专升本有什么区别?哪个含金量高?


考比较容易的专业有哪些呢?哪些专业可以快速通过考试?


自考真的有全日制自考吗?和普通的自考有什么区别?


自考先考备考专业课还是先考公共课?


以上就是【纯干货】自考本科英语二历年真题-阅读判断(含答案)关内容,如需了解更多自考问题,如2020年自考报名时间、2020年自考科目安排、2020年自考本科改革、2020年自考专业课程等,请加入自考交流群,高端人脉积累从这里开始!


华夏大地教育网

  自考学历交流QQ群:251442874

  致电24小时热线电话:400-610-0480

  请广大考生关注“自考助学平台”微信公众号或关注“华夏大地自考助学”抖音号,及时获取新的自考相关信息

扫一扫关注“华夏大地自考助学”抖音号

  • 免费试听
  • 热门直播
400-610-0480 service@edu-edu.com.cn